top of page

신앙 그룹

공개·회원 45명

Velež Sarajevo gledati prijenos 1 decembar 2023 Streaming

4. nov 2023. — GOŠK Gabela Velež Mostar gledati prijenos 03/11/2023 TV uživo prije 1 dan — ... gledaj 30 juli 2023 Tuzla City GOŠK Gabela gledati prijenos ...

Tok susreta Sarajevo 1 - 0 Velež: Bordo tim slavi pobjedu u derbijuPoštovani čitaoci portala N1 televizije, dobrodošli u tekstualni prijenos derbi utakmice 5. kola Premijer lige između Sarajeva i Veleža. Nadamo se da ćete uživati. 28. aug - 22:49 93' Zvonić je zaprijetio, sudija Petrović svira kraj Nakon centaršuta sa desne strane, stoper prebacuje gol Šahinovića. Loš udarac Zvonića. Odmah nakon toga sudija Petrović svira kraj susreta. 28. Gdje možete u direktnom TV prijenosu gledati Velež i Široki, pratiti meč SarajevaKlupski nogomet se vraća na europsku scenu. Tri bosanskohercegovačka kluba – Sarajevo, Velež i Široki Brijeg večeras počinju svoj europski put utakmicama prvog pretkola UEFA Konferencijske lige. Prvi na teren u Europi, izaći će nogometaši Sarajeva, koji u Orheiju na stadionu Raional igraju protiv Milsamija s početkom u 19 sati. Bordo klub je u ovom meču favorit, ali sigurno je da će u ekipi s Koševa biti veoma oprezni u duelu sa Moldavcima. Trener Goran Sablić večeras debituje na klupi Sarajeva, te se odlučio da na teren pošalje trenutno najjači sastav. Milsami: Timbur, Arhirli, Bolohan, Dijinari, Racu, Zasavitch, Antoniuc, Ginsari, Lambarskiy, Dedov, Puntus. Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina Klafurić: Sarajevo ima dobre igrače koji dolaze iz drugog plana. U press-salonu na kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojem će Velež ugostiti Sarajeva. Široki Brijeg Velež Mostar uživo prijenos 26/11/2023 Live HD prije 5 dana — Široki Brijeg Velež Mostar uživo prijenos 26/11/2023 Live HD PREMIJER LIGA BiH (6. kolo): Zrinjski- Široki Brijeg 3:1 · Premijer liga BiH . Evo gdje uživo možete gledati finale Kupa BiH 19. maj 2022. — Finale Kupa je na rasporedu večeras u 19 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici uz direktan prijenos na ARENA SPORT 1. Sarajevo · Velež · Live ... Velež Sarajevo gledati prijenos 1 decembar 2023 Besplatno prije 2 sata — Velež Sarajevo gledati prijenos 1 decembar 2023 Besplatno 21. aug 2020. — Iako je prijenos ove utakmice na kanalima Arena Sport bio pod ... FK Velež Mostar - FK Sarajevo Rezultati uživo, međusobni FK Velež Mostar FK Sarajevo rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 1. pro 2023. u 17:00 UTC u na Premijer Liga, Bosnia & Herzegovina. aug - 22:48 93' Sarajevo sve bliže pobjedi 28. aug - 22:46 90' Četiri minute nadoknade 28. aug - 22:45 90' Posljednja ofanziva Rođenih Velež uz pomoć navijača želi do izjednačenja. Međutim, sve je manje vremena za to. 28. aug - 22:40 85' Sve manje vremena za Velež Čini se kako Rođeni ne mogu ozbiljnije zaprijetiti golu domaćih. GOŠK Gabela Velež Mostar gledati prijenos 03/11/2023 TV 4. nov 2023. — GOŠK Gabela Velež Mostar gledati prijenos 03/11/2023 TV uživo prije 1 dan — gledaj 30 juli 2023 Tuzla City GOŠK Gabela gledati prijenos ... Moja TVIskoristi MojaTV akcijuPlati manje gledaj više! Baby TV od sadau MojaTV videoteci! Moja TV Flix15 novih naslova Moja TV je najbolji izbor! Odličan sadržaj uz mnoštvo kanala, sa mogućnošću korištenja dodatnih funkcionalnosti IPTV platforme. 0 +TV kanala SD i HD rezolucijeNa svakom mjestu i na svakom uređaju! Gledaj TV sadržaj putem bilo koje mreže ili tehnologije. Moja TV je dostupna putem fiksne ili mobilne mreže, kao i putem aplikacije Moja Web TV za gledanje na bilo kojem uređaju i bilo gdje u BiH ili inostranstvu. Provjeri dostupnost usluge na adresi Klikni i jednostavno provjeri da li možeš imati Moja TV uslugu u svom domu! Moja TV paketiUz ugovor na 24 mjeseca ostvari popuste na kupovinu uređaja ili odaberi dodatne pogodnosti uz TV paket. Sarajevo izgleda dosta dobro organizirano u fazi odbrane. 28. aug - 22:37 81' Hrkaću se ukazuje pomoć Žali se na povredu iskusni defanzivac. Nakon jednog duela sa fudbalerom Sarajeva požalio se na povredu. 28. aug - 22:35 80' Odlična akcija gostiju Šikalo je na lijevoj strani prevario tri igrača domaće ekipe, uputio centaršut, no Džafić je zakasnio. 28. aug - 22:33 75' Ziljkić je završio meč Ofanzivac je zabilježio asistenciju za gol Oliveire. Umejsto njega na terenu je Penaranda. Sa druge strane Haskić je napustio igru, Džafić je na terenu. Sturm je također dobio priliku umjesto Domića. 28. aug - 22:30 75' Vrančić šutira, Hadžikić brani Iskusni veznjak je možda imao boljih rješenja, ali se odlučio na šut. Hadžikić je siguran. 28. Gabela Velež gledati prijenos 3 novembar 2023 3. nov 2023. — Gabela Velež gledati prijenos 3 novembar 2023 [BESPLATNO!!]==]] Tuzla City GOŠK Gabela prijenos 30.10.2023 Tuzla City. 18.10. 06:00. Sarajevo Tuzla gledaj 24 novembar 2023 Fudbal prije 7 dana — [Potok-] Zrinjski Tuzla City uživo prijenos gledaj 05.11.2023 prije 6 dana — Tuzla City Gabela gledati prijenos 30 oktobar 2023 Live Stream ... Tok utakmice: Velež - Sarajevo 1:1 19. sep 2022. — kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Velež i FK Sarajevo, a tekstualni prijenos utakmice mogli ste pratiti na portalu Klix ... Sarajevo: Kanurić, Šabanović, Dupovac, Kurdić, Pidro, Đokanović, Oremuš, Hebibović, Velkoski, Sušić, Fanimo. Direktnog TV prijenosa meča iz Moldavije nema, ali navijači Sarajeva na portalu Radiosarajevo. ba mogu u tekstualnom prijenosu pratiti sve šta se dešava u Orheiju iz minuta u minut. Velež će u 20:30 na Grbavici u Sarajevu dočekati Coleraine. Rođeni su nakon 33 godine u Europi, a sve utakmice naših klubova igrat će se pred navijačima. Utakmicu sa Grbavice prenosit će FACE TV. Široki Brijeg u 21 sat igra protiv albanske Vllaznije na Pecari. Vidi sve paketeUkoliko na tvojoj lokaciji ne postoji tehnička mogućnost za pružanje usluga putem fiksne mreže, odaberi paket za pristup internetu putem bezičnih mreža. Trebaš Moja TV samo na povremeno korištenje? Preko 185 TV kanalaPreko 40 radio kanalaPristup internetu brzinama do 200/20 Mbps Besplatno premotavanje unazadIzbor dodatnih TV kanala Preko 185 TV kanalaPreko 40 radio kanalaPristup internetu brzinama do 200/20 Mbps Besplatno gledanje unazadIzbor dodatnih TV kanalaNeograničeni razgovori prema brojevima fiksnih mreža u BiH, na fer osnovi100 besplatnih minuta prema mobilnoj mreži BH TelecomaUkoliko Moja TV paket pridružiš grupi priključaka Moj izbor, ostavaruješ besplatnu komunikaciju između telefonskih priključaka u grupi, kao i dodatnih 500 MB mobilnog interneta mjesečno za svaki mobilni priključak u grupi! Moja TV Videoteka Videoteka sa preko 1000 filmova različitih žanrova, uključujući i filmove za odrasle. Aktiviraj dodatne TV pakete ili usluge koje će ti omogućiti da maksimalno uživaš Moja Web TV aplikacijaMoja Web TV je aplikacija koja vam omogućava da omiljene sadržaje, TV i radio kanale pratite putem interneta. 22. kolo PL BiH: Sarajevo i Velež igraju u Kaknju, pet mečeva u TV prijenosuU subotu i nedjelju odigrat će se 22. kolo Premijer lige BiH, a derbi će odigrati Sarajevo i Velež. Nakon ovog kola će biti poznat i raspored preostalih 11 kola Premijer lige BiH. U subotu i nedjelju ćemo gledati po tri utakmice. Subota: FK Sloboda – FK Leotar (15:00 sati) / Tuzla FK Igman – HŠK Zrinjski (15:00 sati, MY TV) / Konjic FK Borac – FK Tuzla City (18:30 sati, Arena Sport) / Banja Luka Nedjelja: HŠK Posušje – NK Široki Brijeg (13:00 sati, Arena Sport) / Posušje FK Sloga – FK Željezničar (15:00 sati, MY TV) / Modriča FK Sarajevo – FK Velež (15:00 sati, Arena Sport) / Doboj kod Kaknja Tabelu možete pogledati ispod. (Reprezentacija. Evo gdje možete gledati meč Sarajevo - Velež, TV prijenos Evo gdje možete gledati meč Sarajevo - Velež, TV prijenos i u Srbiji i Hrvatskoj Fudbaleri Veleža i Sarajeva večeras na stadionu Bilino polje ...

소개

그룹에 오신 것을 환영합니다! 이곳에서 새로운 소식을 확인하고, 다른 회원들과 소통하며, 동영상을 공유해보세...
그룹 페이지: Groups_SingleGroup
bottom of page